Betaalmethoden

Op Nerf Supply kunnen bestellingen met de volgende betaalmethoden afgerekend worden. Aan de verschillende betaalmethoden zijn geen extra kosten verbonden.

[wc_payment_methods methods=”ideal,paypal” style=”inverse”]

Verzending

We verzenden onze artikelen via PostNL naar adressen binnen Nederland en België. De verzendkosten zijn gekoppeld aan de grootte van het pakket.

Nederland

0-100 stuksBrievenbuspost€2,45
200-300 stuksPakketpost€4,95

 

België

0-100 stuksBrievenbuspost€3,95
200-300 stuksPakketpost€6,95

 

Verzending gebeurt binnen 1 tot 2 werkdagen. Vaak worden zendingen zowel via brievenbuspost als via pakketpost de volgende werkdag na verzenden bezorgd. Lees meer over postbezorging en pakketbezorging.

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@supplyteam.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is