Betaalmethoden

Op Nerf Supply kunnen bestellingen met iDeal, PayPal of overboeking afgerekend worden. Aan de verschillende betaalmethoden zijn geen extra kosten verbonden.

Verzending

We verzenden onze artikelen via PostNL naar adressen binnen Nederland en België. De verzendkosten zijn gekoppeld aan de grootte van het pakket.

Nederland

0-100 stuksBrievenbuspost€2,45
200-300 stuksPakketpost€4,95

 

België

0-100 stuksBrievenbuspost€3,95
200-300 stuksPakketpost€6,95

 

Verzending gebeurt binnen 1 tot 2 werkdagen. Vaak worden zendingen zowel via brievenbuspost als via pakketpost de volgende werkdag na verzenden bezorgd. Lees meer over postbezorging en pakketbezorging.

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@nerfsupply.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is