Hoe snel verzenden jullie mijn bestelling?

Bestellingen worden bij NerfSupply binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd, uiteraard proberen we dit zo snel mogelijk te doen. Kleine bestellingen worden via PostNL brievenbuspost verstuurd, grotere via de PostNL pakketdienst. In principe wordt binnen Nederland met uitzondering van maandagen de volgende werkdag na verzending bezorgd, dit kan echter in sommige gevallen bij de postverwerking vertraging opleveren.

Waar moet ik zijn bij vragen of klachten over Nerf producten?

Wij zijn niet de fabrikant van Nerf producten. Mocht u vragen of klachten hebben over producten die niet uit onze webshop komen kunt u deze het beste voorleggen aan speelgoedfabrikant HASBRO, de fabrikant van Nerf producten.

Zijn de Nerf Supply pijltjes origineel?

De Nerf Supply huismerk pijltjes zijn niet origineel, maar niet van echt te onderscheiden. Ze hebben dezelfde kleur en kwaliteit als de originele pijlen, alleen kunnen we deze voor een voordelige prijs aanbieden!

Zijn de pijlen veilig?

Ja, alhoewel de pijlen soms een harde punt kunnen hebben en het zeer af te raden is om op het hoofd of de ogen te schieten. Nerf Supply is verder op geen enkele manier verantwoordelijk door eventuele schade door het afvuren van de pijlen.

Passen de pijlen in mijn Nerf Blaster?

De pijlen van Nerf Supply passen in vrijwel alle Nerf Blasters. Naast de standaard Nerf pijtjes heeft Nerf ook de MEGA series, ook deze hebben wij op voorraad.

Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden, meer over betaling, verzending en retour en het privacybeleid. Vragen? Neem contact met ons op.